ISO/TS 5667-25:2022

مواصفة قياسية دولية   الإصدار الحالي · اعتمدت بتاريخ ٢٣ فبراير ٢٠٢٢

Water quality — Sampling — Part 25: Guideline on the validation of the storage time of water samples

ملفات الوثيقة ISO/TS 5667-25:2022

الإنجليزية 50 صفحات
الإصدار الحالي
221.09 USD

مجال الوثيقة ISO/TS 5667-25:2022

The purpose of this document is to describe test plans and different operating methodologies of these test plans to define and verify the acceptable length of stability of a substance in a sample under specified conditions of preservation (temperature, matrix, light, addition of a stabilizer, where appropriate, type of preservation etc.) before starting analytical protocols (chemicals and physico-chemicals analysis). Biological and microbiological methods are excluded.

It is necessary to have an analytical method with performances that have already been characterized (repeatability, intermediate precision, trueness, accuracy and uncertainty) in order to perform the stability study and implement its test plans.

الأكثر مبيعاً

GSO 150-2:2013
 
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
YSMO GSO 150-2:2020
GSO 150-2:2013 
لائحة فنية يمنية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
YSMO GSO 2055-1:2020
GSO 2055-1:2015 
مواصفة قياسية يمنية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
GSO 2055-1:2015
 
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال

اعتمدت مؤخراً

ISO 13909-8:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Coal and coke — Mechanical sampling — Part 8: Methods of testing for bias
ISO/IEC 16466:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Information technology — 3D printing and scanning — Assessment methods of 3D scanned data use in 3D printing
ISO 18960:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Security controls and implementation for third party payment service providers — Guidance and requirements
ISO 5684:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Adhesives — Floor covering adhesives and products for flooring installation — Assessment and classification of low volatile organic compound (VOC) products